Bedrijfskleding Stomen op Rekening

Als werkgever wilt u dat uw medewerkers er netjes uitzien en verzorgde bedrijfskleding aan hebben. Kleding kan naar de stomerij worden gebracht, maar dan moet u het geld voorschieten en achteraf het bedrag declareren. Dan wordt het al snel makkelijk om bedrijfskleding thuis te wassen, maar of dit nu zo goed is voor kleding.

Bedrijfskleding stomen op rekening met de Stomerij.nl App

Stomerij.nl biedt nu klanten de mogelijkheid om bedrijfskleding te laten stomen op een tegoed. Hierdoor hoeven medewerkers achteraf niets te declareren en de werkgever krijgt periodiek één verzamelfactuur.


Zakelijk kleding laten reinigen op rekening:

  • U kunt zelf bepalen hoeveel tegoed een medewerker krijgt. 
  • Het tegoed kan niet overschreden worden.
  • U krijgt periodiek één verzamelfactuur. 
  • Door een beheerportaal heeft u zelf inzicht in het verbruik per medewerker. 
  • Kleding slijt minder snel door de juiste reiniging in de stomerij.Als u de onderstaande video bekijkt ziet in u twee minuten hoe het stomen van zakelijke kleding bij Stomerij.nl werkt:

Hoe werkt het reinigen op rekening?

Medewerkers kunnen hun zakelijke kleding laten reinigen op een tegoed door middel van onze gratis Stomerij.nl app. Deze app is de downloaden voor iOS, Windows en Android. De medewerker krijgt zijn eigen inloggegevens en kan zo inloggen in de app. 

Zodra hij is ingelogd is het tegoed zichtbaar. Een medewerker kan bijvoorbeeld per maand recht hebben op het 3 keer laten stomen van een pantalon en 5 keer laten reinigen van een overhemd. De hoeveelheid en soorten artikelen kunt u als werkgever zelf bepalen. 

In Nederland zijn 1500 inleverpunten waar de medewerker zijn kleding in kan leveren. Het stomerijbonnetje dat hij bij het afgeven van de kleding krijgt moet ingevoerd worden in de app. Dit kan door de barcode te scannen op het nummer handmatig in te voeren. Bij het ophalen van de gereinigde kleding hoeft de medewerker niets te betalen en kan hij de kleding zo meenemen.

Benieuwd hoe de app eruit ziet? U kunt de Stomerij.nl App gratis downloaden voor Android, iOS en Windows

app downloaden voor Android     app downloaden voor Iphone     app downloaden voor Windows Phone

 Wat kost het reinigen van kleding op een tegoed? 

Afhankelijk van de hoeveelheid werknemers dat gebruik gaat maken van deze dienst betaalt u vaste prijs per maand per medewerkerVoor de inrichting van het portaal waar u de tegoeden kan toewijzen aan de medewerkers heeft u de keuze of u dit aan ons uitbesteedt of zelf doet. Als u het aan ons uitbesteedt betaalt u hier een vaste prijs voor. Het reinigen van de kleding zelf heeft altijd een vaste prijs. Het gebruik van de app zelf is gratis. 

Wilt u weten wat wat de prijzen zijn voor het inrichten van het portaal en de reiniging van kleding? Mail naar info@stomerij.nl en wij sturen u deze gegevens vrijblijvend toe. Bent u benieuwd of het laten reinigen van zakelijke kleding met een stomerij app iets voor uw bedrijf is? Neem gerust even contact met ons op en dan sturen wij u vrijblijvend meer informatie toe. 

           Ik wil graag meer weten over reinigen op rekening  Stomerij app downloaden voor Iphone en Android