Stomerij & Wasserij

Kleding laten reinigen bij stomerij en  wasserij.

Zoekt u een stomerij of wasserij? Wij hebben tientallen jaren ervaring in textielreiniging. Uw textiel is bij ons in vertrouwde handen. Van corporate identity kleding, industriële en bedrijfskleding tot linnengoed, gordijnen en schoonloopmatten; wij zorgen ervoor dat uw textiel weer schoon wordt en mooi blijft. Dat doen we tegen scherpe prijzen.

De informatie op deze pagina is gericht op onze zakelijke klanten. Consumenten vinden handige informatie via onze service-pagina.

Hoe werkt onze service voor bedrijven?

  • Onze logistieke dienst haalt het vuile goed bij u op.
  • Wij reinigen uw textiel grondig en vakkundig.
  • Onze logistieke dienst levert het schone goed bij u af.

Overzichtelijke rapportages

Wij hebben een registratiesysteem, waarmee wij tot op persoonsniveau kunnen rapporteren hoe vaak er binnen uw organisatie van onze dienstverlening gebruik gemaakt wordt en wat er precies wordt ingeleverd.

Stomerij & wasserij met track & trace

Wij bieden een handige track & trace service, die wij naar wens ook op uw eigen website kunnen zetten. Met track & trace kunt u zelf bekijken wat de status is van uw opdracht en wanneer uw kleding klaar is.

Milieuvriendelijke textielreiniging

Ook goed om te weten: wij lopen voorop op het gebied van het verduurzamen van de branche. Stomerij.nl is de eerste grote stomerij in Nederland die is overgestapt op milieuvriendelijke reiniging. Wij zien we het als onze maatschappelijke taak om het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan  

 

Bent u nieuwsgierig hoe het er in de stomerij aan toe gaat? Bekijk het onderstaande filmpje en krijg een indruk van een van onze stomerijen.