Wie zijn we?

Stomerij.nl is een coöperatieve vereniging die bestaat uit drie grote stomerijen. In Eindhoven, Hardenberg of Zevenbergen wordt uw kleding gereinigd. U kunt uw artikelen halen en brengen bij de 1.450 winkels die voor ons als depot opereren. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een Stomerij.nl-depot bij u in de buurt.

Marktleider

Stomerij.nl behoort in de branche tot de top drie stomerijen van Nederland. We zijn marktleider op het gebied van textielreiniging voor consumenten. Bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor zakelijke textielreiniging (wassen en stomen), mattenservice, industriële & bedrijfskleding, horecalinnen en hygiëne oplossingen. Meer info vindt u op www.totaaltextielservice.nl, een site waarmee we ons volledig richten op de zakelijke markt.

Snelle levering door onze stomerijen

Elk van onze drie stomerijen bedient een gedeelte van Nederland. Samen hebben wij landelijke dekking. Alle vestigingen hebben een eigen besteldienst met een gegarandeerde afhaalfrequentie. U ontvangt uw stoomgoed zo snel mogelijk fris en schoon terug.

broek persen in stomerij

Uw kleding in goede handen

Stomerij.nl beschikt over alle benodigde vergunningen en voldoet aan de strengste Europese milieueisen. De hoge kwaliteitsnorm, vastgelegd in een kwaliteitshandboek, is voor alle partners bindend. Uw kleding is in goede handen bij Stomerij.nl.

Service met hoofdletter S

Bent u onverhoopt niet tevreden over onze dienstverlening, dan stellen wij alles in het werk om een passende oplossing te vinden. Ontbreekt er na levering een knoop aan een jas, dan zorgen wij voor vervanging. Is een broekrits kapotgegaan in het reinigingsproces, dan zetten wij een nieuwe rits in uw broek. Deze service wordt alom gewaardeerd.

Voordelen Stomerij.nl

  • Goede kwaliteit en service
  • Altijd een depot in uw buurt
  • Vooruitstrevend milieubeleid
  • Track & trace op de website
  • Scherpe maandactie